Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«У світлі світляків»

         Нова книжка – завжди свято для бібліотекарів та читачів. 24 вересня дві частини трилогії «У світлі світляків» семикласникам школи №27 презентували авторка – молода письменниця Ольга Войтенко та event-менеджер «Видавництва Старого Лева» Саломе Енгибарян.

       Пані Саломе розповіла про книги, які цього року вийшли з друку у видавництві. Це перша частина трилогії «На порозі ночі» та друга частина «У пошуках відправника», написані у жанрі фентезі. А спілкування з авторкою книжок вийшло дуже жвавим. Як виникла ідея написати книгу, хто головні герої, чи є намір писати далі – запитання від читачів сипалися безперервно. Дітей цікавило і дитинство Ольги Войтенко, і її домашні улюбленці, і чим вона займається окрім написання книг та чи знайома особисто з іншими письменниками.

       Фото на пам’ять та автографи від письменниці – ось так тепло закінчилася ця зустріч. А фонд нашої бібліотеки поповнився цікавими книгами, які невдовзі можна буде знайти на абонементі у відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей