Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Україна читає дітям

         Всеукраїнський день бібліотек можна святкувати по-різному. Наприклад, у відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку в цей день організували зустріч у рамках Національного проєкту «Україна читає дітям». Із п’ятикласниками школи № 163 та школи-інтернату «Дитяча інженерна академія» спілкувався відомий український поет, письменник, журналіст, заслужений діяч мистецтв України Олексій Кононенко.

         Як завжди під час зустрічей у рамках проєкту, гість спочатку розповів про книги, які любив читати в дитинстві, про свою першу бібліотеку. А потім розпочалася справжня лавина запитань від дітей, яких цікавило все, – і скільки уже книжок написав письменник, і чому почав писати, і для кого важче писати – для дітей чи дорослих, і навіть, яка книжка з його творчого доробку найтовстіша.

         Пан Олексій презентував читачам одну зі своїх нових книг – «Сонце і місяць: казки та легенди про давніх слов’ян», розповів, чому зацікавився цією темою, як збирав матеріал для творів. Наостанок письменник прочитав дітям свій вірш та порекомендував читати книги.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей