Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Осінні читання у Казковому трамвайчику з 28 жовтня по 1 листопада

          Під час осінніх шкільних канікул Національна бібліотека України для дітей і Комунальне підприємство «Київпастранс» запрошують маленьких киян віком від 3 до 10 років до Казкового трамвайчика на осінні читання та різноманітні книжкові розваги.

          Казковий трамвайчик розпочне свою роботу в перший день канікул 28 жовтня об 11 годині. Співробітники головної дитячої бібліотеки вже підготували нові цікаві книжки, осінні віршики, загадки, настільні ігри, забавки, лялькові вистави, вигадали нові майстер-класи і навіть створили спеціальні бібліотечні коломийки, які будемо співати усі разом!

          Кожного дня – нова програма, яка повторюватиметься двічі для двох груп дітей – з 11 до 12 години, з 12 до 13 години.

         Кількість місць у трамвайчику для комфортного перебування у ньому – не більше 25 дітей. Тому, вхід до трамвайчика здійснюється за попереднім записом! Зайдіть за посиланням та оберіть один з днів і певний час відвідання.

          Під час книжкових розваг у трамвайчику, влаштованих для дітей, батьки зможуть ознайомитися з новими надходженнями, репертуаром послуг, сервісів, дозвіллєвих програм бібліотеки, отримати консультації бібліотекаря щодо кола читання дітей.

          УВАГА! ТРАМВАЙЧИК РУХАТИСЯ НЕ БУДЕ! На час подій з 11.00 до 13.00 трамвай стоятиме на зупинці «Контрактова Площа» на Подолі.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей