Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Огляд-конкурс театральних мініатюр за творами українських письменників

          З нагоди Дня української писемності та мови 15 листопада у Національній бібліотеці України для дітей відбудеться огляд-конкурс театральних мініатюр за творами українських письменників, які писали й драматургію.

          Театр… Його вистави – завжди подія у житті дітей. Який він сьогодні? Який його репертуар? Чи хвилює своїм змістом сучасних дітей? Саме ці питання цікавлять творців дитячих книг та керівників театральних колективів, які стануть членами журі на конкурсі.

          До участі у огляді-конкурсі запрошуються самодіяльні театральні колективи шкіл мікрорайону обслуговування, учні яких є читачами нашої бібліотеки.

          Переможців визначатимуть у трьох вікових категоріях:

    - 6-10 років;
    - 10-14 років;
    - 14-18 років.

          Заявки на участь подаються до 8 листопада 2019 року у відділ соціокультурної діяльності Копйовій Світлані Костянтинівні, тел. 443-25-27.

          Оберіть історію, оповідання або п’єсу українського автора, відшукайте акторів, розподіліть ролі діючих персонажів. Прочитайте текст і починайте репетиції! Якщо вам потрібна допомога – звертайтесь до Бібліотеки.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей