Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Перше заняття читацького об’єднання «Читаємо німецькою»

          У 2017 році партнер Національної бібліотеки України для дітей — бібліотека Гете-Інституту в Україні — подарувала колекцію дитячих книжок із німецького стенду Франкфуртського книжкового ярмарку 2016 року. Це колекція тих книжок, які популярні у Німеччині саме зараз. Для їхньої популяризації серед українських дітей у Національній бібліотеці України для дітей упродовж двох років функціонувало читацьке об’єднання «Читаємо німецькою».

          У вересні 2019 року читацьке об’єднання оголосило новий набір і змінило формат.

          Перше заняття об’єднання у новому сезоні відбулося 21 жовтня. Під час зустрічі гуртківці не лише прочитали та переклали книжку «Wir lernen Formen. Haustiere» з фонду бібліотеки, а й виписали слова для подальшого вивчення, розглянули декілька граматичних правил, виконали вправу на використання безособових артиклів і склали пазл — карту Німеччини.

          У подальшому учасники об’єднання все краще розумітимуть складні питання німецької граматики, дізнаватимуться про Німеччину, а головне — читатимуть німецькомовні книжки з фонду бібліотеки.

          Заняття об’єднання «Читаємо німецькою» відбуваються щопонеділка о 15:15. Вік учасників — 10-12 років (другий рік вивчення німецької мови у школі).

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей