Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Фотовиставка «Americana» у Національній бібліотеці України для дітей

         З 18 до 30 жовтня у рамках роботи Центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів», який працює упродовж п’ятнадцяти років у Національній бібліотеці України для дітей та засвідчує співпрацю бібліотеки з Посольством США в Україні, експонується фотовиставка американського дипломата Юена Макдугалла «Americana».

          Дипломатична робота передбачає довгострокове перебування у різних країнах світу, але обов’язковою вимогою для дипломатів США є відвідування рідної країни під час відпустки. Юен Макдугалл зробив ці фотографії, які нині експонуються у Національній бібліотеці України для дітей, саме у відпустці.

          Враження від Америки, отримані з новин і соціальних медіа, не відповідали його особистому розумінню країни, в якій він виріс. Дана колекція фіксує міські пейзажі (зростання цивілізацій упродовж століть) і ландшафти (тисячолітнє нагромадження геології).

          Учні 4-го та 6-го класів ліцею-інтернату № 23 «Кадетський корпус» ознайомилися з виставкою, їхню увагу найбільше привернути фотографії Великого каньйону. Від координатора Центру учні дізналися цікаві факти про це диво природи. Адже Великий каньйон — найстаріший національний парк США, який щороку відвідують майже два мільйони туристів, вирушаючи у похід, знімають фільми і відеокліпи.

          Виставка надана Американським домом у рамках проєкту «Gallery-on-the-Go» («Мандрівна галерея»).

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей