Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Зустріч з Ольою Русіною

          24 жовтня у відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку в рамках циклу творчих зустрічей «Київ зблизька і здалека» відбулася презентація книги дитячої письменниці, журналістки, перекладачки Олі Русіної «Мія і місячне затемнення», яка побачила світ влітку цього року. Панянки ліцею-інтернату № 23 «Кадетський корпус» ознайомилися з наявними книгами письменниці із фонду Національної бібліотеки України для дітей та засипали гостю різноманітними запитаннями.

          Пані Оля розповіла присутнім, яку роль та значення відіграє Київ у її творі, повідомила про знакові та маловідомі місця, де перебувають її герої, та майстерно зачитала уривок із книги. А ще – дала свої поради для тих, хто вправляється у написанні власних творів. На зустрічі була присутня також event-менеджер «Видавництва Старого Лева» Саломе Енгибарян, яка запросила «смакувати» літературними новинками в книгарні-кав’ярні Старого Лева у самому центрі столиці України.

          Завершилася зустріч теплими словами вдячності, автограф-сесією та спільним фото на згадку.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей