Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Лялькова еко-вистава «Міські пригоди Лісової Шишки»

         У бібліотеці прем’єра! Маленькі глядачі відвідали лялькову виставу, яка розповідає про дуже важливі речі. Інсценізація книжки Тетяни Горицвіт «Міські пригоди Лісової Шишки» розповідає про гостросюжетні пригоди маленької Лісової Шишки, яка вирушає в небезпечні мандри містом.

         Та якщо придивитися глибше – стає очевидним, що вистава не стільки про мандри і дружбу, скільки про непрості питання сьогодення. Про усвідомлений спосіб життя, дбайливе ставлення до навколишнього світу та про те, що потрібно робити з побутовими відходами.

         У листопаді 2018, в рамках презентації «Міських пригод Лісової Шишки», були інсценізовані декілька сцен із книги. Вистава так сподобалася діткам, що було прийнято рішення значно оновити виставу та розширити коло її персонажів. Так, маленькі глядачі сьогодні мають змогу познайомитися з Вороною та Чайкою – мешканками міського сміттєзвалища.

         Лялькова еко-вистава «Міські пригоди Лісової Шишки» включає в себе елементи діалогу з аудиторією та декілька інтерактивних ігор.

         Тривалість вистави – 35 хвилин.

         Для дітей 5 – 8 років.

         Відвідування вистави групою (за попереднім записом) за телефоном: 400-39-83 (сектор обліку), 400-39-96 (відділ соціокультурної діяльності).

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей