Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
На гостини до акторів театру

         Сьогодні саме той випадок, коли не до нас у бібліотеку приходили гості, а ми йшли на гостину, а відбувалося все це у рамках програми мистецького салону «Видатні постаті Києва».

         Для панянок ліцею № 23 відбулося справжнє свято. Разом із бібліотекарем читачі вирушили у надзвичайну подорож до Київського театру опери і балету для дітей та юнацтва. Що ж нас там чекало: класичний балет «Лускунчик», безсмертна музика П. Чайковського, містична казка Е. Гофмана про перше кохання та життя з труднощами й радощами. Після закінчення дійства відбулася радісна зустріч із майстрами сцени та з головними героями новорічної казки — Кларою, лауреатом Міжнародного конкурсу Мією Нагасаєвою, та Принцем, актором балету Владиславом Бондарем, та головним балетмейстером театру Тетяною Боровик. Було багато запитань і відповідей. Ця зустріч не залишила дітей байдужими.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей