Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Простір любові Івана Андрусяка

         17 грудня у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку та відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку та організаторів дитячого читання відбулися зустрічі з одним із найулюбленіших дитячих письменників сучасності, лауреатом Премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва 2018 року Іваном Андрусяком.

      У ході зустрічі з молодшими школярами бібліограф І категорії нашої бібліотеки Оксана Тімочка презентувала школярам бібліографічну пам’ятку «Простір любові Івана Андрусяка, або Всі ми також Зайчики», розповіла про книжки письменника «Зайчикова книжечка» та «Третій сніг» та поставила діткам нескладні питання за текстами.

      П'ятикласники ознайомилися з новими книгами для підлітків 11-13 років українських авторів, що рекомендовані на сторінках бібліографічного покажчика "Життя багатогранне, розмаїте".

      Пан Іван презентував дітям свої нові книжки, а саме: двотомник «М’яке і пухнасте» та щойно видану книгу «Сірка на порох». Цікаве, веселе спілкування письменника з учнями завершилося побажаннями автору ще довго і плідно творити для дітей та частіше відвідувати нашу бібліотеку.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей