Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Показ українського дитячого комедійного мюзиклу «Трубач»

         20 та 21 січня Національна бібліотека України для дітей у рамках фестивалю «Українське дитяче кіно» запросила учнів спеціалізованої школи № 28 із поглибленим вивченням англійської мови та учнів ліцею-інтернату № 23 «Кадетський корпус» на показ художнього фільму «Трубач» режисера Анатолія Матешко.

         Показ проводився завдяки компанії «Артхаус Трафік» за підтримки Державного агентства України з питань кіно та фестивалю фільмів для дітей та підлітків «Чілдрен кінофест».

         Музична комедія «Трубач» розповідає про юного трубача дитячого естрадно-духового оркестру Миколу Шевченка. Це абсолютно київська історія про суперництво двох дитячих оркестрів. Усе, як у дорослих — любов, інтриги, заздрість і, звичайно, добро, яке перемагає зло. Своїм талантом гри на трубі Микола привертає увагу всесвітньовідомого музиканта Юджина Гайсина…

         Слідкуйте за нашими анонсами! Ми підготували для вас ще багато цікавих фільмів у рамках проєкту «Будь патріотом! Дивись українське!».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей