Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Заняття з циклу «Я у медіапросторі» - «Джерела отримання інформації

         В Інтернет-центрі для учнів школи № 163 продовжується цикл занять із медіаграмотності для початкової школи «Я у медіапросторі».

         Чергове заняття з циклу «Я у світі медіа» було присвячене темі «Джерела отримання інформації» та, зокрема, одному з найбільш розповсюджених на сьогодні каналів отримання інформації – Інтернету.

         Говорячи про джерела інформації, ми переглянули світову статистику, що показує у реальному часі друк нових книжок, розповсюдження газет, кількість зареєстрованих користувачів Інтернету, надісланих електронних листів, пошукових запитів у Google тощо. Ці цифри змінюються кожну секунду і заставляють замислитися про кількість інформації, яка щоденно виробляється і розповсюджується.

         Проведена з дітьми гра «Білий шум» показала, що в потоці новин сьогодні необхідно почути, виокремити, розпізнати необхідну кожному з нас інформацію, навчитися її аналізувати та використовувати.

         11 лютого 2020 р. відзначається Всесвітній день Інтернету. Тож частина заняття була присвячена правилам поводження у всесвітній павутинні. Мультфільми, інтерактивні ігри, презентація були пізнавальними та корисними.

         Діти дійшли висновку, що Інтернет — це не головне захоплення в житті. Крім нього є улюблені книги, заняття спортом і прогулянки з друзями на свіжому повітрі!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей