Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Фантастичні КНИГИ і де їх шукати»: блікфанг

         Світ магії та чарівництва заполонив серця багатьох хлопчиків і дівчаток. Уже класикою стала серія пригод Гаррі Поттера англійської письменниці Джоан Роулінг. Варто згадати також і наступний її твір «Фантастичні звірі і де їх шукати», але не забувати про твори Роальда Дала, Джона Толкіна, Люїса Керрола і Клейва Льюїса.

         Саме цим творам англійських авторів був присвячений бібліотечний блікфанг «Фантастичні КНИГИ і де їх шукати», який відбувся 4 лютого у Національній бібліотеці України для дітей для учнів п’ятих класів СЗШ № 63.

         Як Люк Скамандер діставав своїх фантастичних звірів із дорожньої валізи, так само і бібліотекар віднаходила фантастичні книги у бібліотечній валізі. Завдячуючи інтерактивній книжковій виставці, читачі змогли ознайомитися і пригадати книжки, у яких уповні втілено магію і фантазію українською та англійською мовами.

         Пройти віртуальну гру-подорож «У країні Магії та Чарівництва», за серією книжок про Гаррі Поттера, «Хроніками Нарнії», «Чарлі і шоколадна фабрика» і «Аліса у Країні Чудес», учням допомогла Денна Фурія – героїня мультфільму «Як приборкати дракона».

         Захід пройшов насичено і активно. Надалі книжкова виставка поповнюватиметься новими фантастичними книгами і символами.

         Ідею заходу Національна бібліотека України для дітей придбала під час Міжрегіонального ярмарку бібліотечних інновацій, який проходив у 2019 році на базі Запорізької обласної бібліотеки для дітей «Юний читач».

         Автор ідеї і вікторини К.Ю. Кругла, бібліотекар Запорізької ОДБ «Юний читач».

         #Бібліокреатив

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей