Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Світ казок Божени Нємцової

         Сьогодні четвертокласники однієї із київських шкіл потрапили на казкову круговерть «Світ казок Божени Нємцової». 4 лютого виповнилося 200 років з дня народження письменниці.

         Бібліотекар познайомила учнів із творчістю цієї знаної чеської літераторки, яка ще в далекому ХIХ сторіччі створила колекції Золотих і Срібних казок для своїх маленьких сучасників. У них добро, сміливість, порядність і щирість, як і годиться, беруть гору над злом, боягузтвом, нечесністю й бездушністю.

         Діти з цікавістю прослухали аудіоказку «Сіль дорожча за золото». А під час перегляду лялькової вистави від бібліотекарів відділу, сюжет якої переплітався з аудіозаписом, школярі відчули усю теплоту і душевність, а часом і фантастичність казок видатної письменниці.

         Завдання на інтерактивній дошці повністю заволоділи увагою малечі, а виставка книжок за творами талановитої казкарки викликала у дітлахів бажання їх перечитати!

         Завдяки таким заходам наші відвідувачі не втрачають бажання пізнавати твори талановитих письменників знову і знову!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей