Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Зустріч з Андрієм Кокотюхою

         Хто така Біла Ворона, в якій книзі вона оселилася, що робить у віртуальному світі, які книжкові герої виступають на її боці? Про це учасники циклу творчих зустрічей «Київ зблизька і здалека» дізналися з перших вуст. Адже 27 лютого до Національної бібліотеки України для дітей завітав Андрій Кокотюха – відомий український письменник, автор понад 75 книг, кіносценарист, один із улюблених дитячих письменників сучасності.

         Семикласники ліцею-інтернату № 23 «Кадетський корпус» ознайомилися із значною частиною творчого доробку пана Андрія, серед яких левову частку посіла дитяча література. Чи не кожна книга викликала у користувачів жваве обговорення. Серед безлічі запитань можна виокремити особливі, як-от: «Чому більшість книг мають кольорові барви», «Чи змогли б перелічити власні книги за назвами», «Коли книги будуть про інші країни», «Як вимальовується сюжет майбутнього твору», «Для кого важче писати: для дітей чи дорослих?»...

        Письменник динамічно-цікаво розповів про свої перші спроби пера, які зберіг і до сьогодні, протестував присутніх на предмет улюбленої літератури та її жанрів, проілюстрував поняття патріотизму власними діями та аргументовано закликав учасників заходу до щоденного читання.

         Бібліотекар також звернула увагу присутніх на книжкову виставку-рекомендацію «Автографи міста» та запропонувала дітям пройти квест за першою книгою-трилогією «Гімназист і Чорна рука».

         Наприкінці заходу пролунали слова вдячності від бібліотекарів та віршоване побажання від кадетів. А ще була автограф-сесія та спільне фото на згадку.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей