Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Неля Шовкопляс у проєкті «Україна читає дітям»

         11 березня читачам Національної бібліотеки України для дітей пощастило поспілкуватися із найпозитивнішою телеведучою ранкового шоу «Сніданок з 1+1», волонтеркою благодійного проєкту 1+1 media «Здійсни мрію» – Нелею Шовкопляс, яка все ж знайшла час у своєму насиченому графіку і з радістю відгукнулася на запрошення у спільних читаннях у межах Національного проєкту «Україна читає дітям».
          Спілкування було дуже цікавим. Гостя розповіла, що з дитинства захоплюється книгами і до цього часу любить читати саме паперові книги, адже їй «потрібно відчувати на дотик сторінки та запах книги». Діти дізналися і про улюблену книгу дитинства – це «Пригоди Шерлока Холмса» А. Конан Дойля, і про книги, які справили найбільше враження – «Майстер і Маргарита» М. Булгакова та «Собор Паризької Богоматері» В. Гюго, яку і порадила обов'язково прочитати. А книга, яку нещодавно прочитала сама пані Неля, — «Міст через Вічність» Р. Баха.

         Діти ставили чимало цікавих запитань, дізналися про деякі особливості професії телеведучого. Розмова склалася дружньою та невимушеною.

         Наприкінці зустрічі гостя закликала дітей читати книги і зазначила, що «читання самий крутий метод розвивати свою уяву, мислення і кругозір», і зачитала уривок із роману «Звіробій» Фенімора Купера.
          Активні читачі отримали подарунки — першу книгу Кирила Курочки «Потойбіус», підопічного благодійного проєкту «Здійсни мрію», волонтером якого з 2018 року є Неля Шовкопляс. Пані Неля шукає чарівників, які можуть допомогти здійснити мрію підопічних проєкту.

          Всі отримали велике задоволення від зустрічі і зробили спільні фото на згадку.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей