Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Циркові уроки від Ромашки

         Цирк! З чим у вас асоціюється це слово? Ну звичайно, цирк – це мегапозитивні емоції, фейєрверк, вир, крутіж, чудасія! У відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку теж полюбляють цирк, тому під час бібліотечної літньої програми «Здоров’О з бібліотекою» від клоунеси Ромашки діти дізнались багато цікавого про циркове мистецтво, а на першому та другому уроках вчились жонглювати двома і навіть трьома кулями.

         Як навчитись правильно крутити хула-хуп – гімнастичний обруч, який використовували в своїх тренуваннях атлети древньої Греції, клоунеса Ромашка вчила дівчаток (хлопчиків теж зацікавила ця тема) на черговому цирковому уроці. Виявляється, що це не так і просто!

        Наша малеча у захваті від цікавих фігур, які клоуни в цирку майстерно згортають з повітряних кульок. З них можна виготовити майже будь-яких тварин – пуделя, жирафу, лебедя і навіть тигра, а також інші предмети, наприклад квітку або меч. На останньому літньому занятті клоунеса Ромашка навчила, як можна зробити такі фігурки своїми руками, щоб прикрасити своє свято, зробити подарунок та подарувати хороший настрій своїм друзям та рідним.

        Відеоуроки від клоунеси Ромашки ви можете переглянути за цими посиланнями:

        Циркові уроки від Ромашки. Випуск 1

        Циркові уроки від Ромашки. Випуск 2

        Циркові уроки від Ромашки. Хула-Хуп

        Циркові уроки від Ромашки. Випуск 4

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей