Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
ЦВіК (цікаві, веселі і корисні)

         Під час літніх канікул у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку вийшла низка цікавих тематичних буктрейлерів «ЦВіК». Літо промайнуло, та книжкові подорожі із ЦВіКом надалі триватимуть…

         Якщо ви хочете посміятися і навіть пореготати, то обов’язково перегляньте перший літній випуск «ЦВіКу», присвячений 80-річному ювілею письменника, – «Веселі віршочитання із Григорієм Фальковичем». Ви навіть не здогадуєтесь (ті, хто ще не читав його поезію), які смішні та дотепні історії чекають на вас! Книги Григорія Аврамовича насичені справжньою магією веселого гумору, відкривають як дорослим, так і дітям світ різнобарвних фантазій. Під час перегляду буктрейлеру на вас чекає сюрприз – пластилінова анімація, створена працівниками відділу.

        Ваші діти люблять читати історії про пригоди і небайдужі до сіреньких друзів? Тоді запрошуємо разом із «ЦВіКом» у подорож колекцією книжок виставки «Повір у срібного щура». Мишка Соня розповість про свій похід до бібліотеки, де вона знайшла багато улюблених книжок про мандри.

        Мабуть, всі ви знаєте, що собака – вірний друг людини. З давніх давен чотирилапі розумники живуть поряд з людьми, а для багатьох з нас вони є найвірнішими товаришами. Черговий буктрейлер «ЦВіК» був присвячений саме цим тваринам.

        Ваша дитина любить читати історії про морські пригоди і зухвалих мореплавців? Тоді вирушаймо разом із нашим «ЦВіКом» у подорож океанами та морями, під час якої юні мандрівники дізнаються про славнозвісних піратів, їх звички та побут, а також упевняться, що піратське життя не таке вже й романтичне, як багатьом здається…Також ви познайомитесь із книжками про піратів, які є у відділі.

        Якщо ви хочете переглянути випуски «ЦВіКу», то перейдіть за посиланнями:

         Цікаво, весело, корисно про Григорія Фальковича! У серії буктрейлерів «ЦВіК»

         Цікаво, весело, корисно з Мишкою Сонею! У серії буктрейлерів «ЦВіК»

         Цікаво, весело і корисно про СОБАК!

         Піратські історії чекають!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей