Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Новорічна вечірка для наймолодших читачів

         Заняття з «Казкотерапії» ні на мить не зупинялися навіть у нових умовах у період пандемії. Коли припинилися заняття з дітьми у звичному форматі, з’явилися прямі ефіри на головній сторінці бібліотеки у Facebook, а також запис занять на YouTube-каналі у плейлисті «Розвиваючі заняття для дошкільнят».

         Влітку ми зустрічалися онлайн на заняттях «Літературна руханка», восени – «Казкарики на зв'язку», згодом – «Запам'ятайка».

         Ми вдячні дітям і батькам за активну участь у заняттях, безліч виконаних творчих робіт і відгуків, завдяки чому ми змінюємося на краще, освоюємо нові технічні можливості та розвиваємося разом із вами.

         Незважаючи на локдаун у країні, сьогодні нам вдалося зустрітися з нашими найменшими читачами на Новорічному святі у Zoom. Разом із Мишкою, Зимою та Сніговиком-помічником діти відгадували загадки, назви казок, ліпили сніговика, хоч на вулиці й немає снігу.

         За допомогою чарівної мітли перетворювалися на тваринок, запалювали вогники на ялинці, весело гралися та танцювали, а найголовніше – малята змогли розповісти свої віршики. За їхню активність бібліотека підготувала маленькі подаруночки, які батьки зможуть забрати після відкриття бібліотеки. Усім іншим – відправимо поштою.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 9/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей