Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Проєкт «Великі Українці». Феномен «Щедрика» Миколи Леонтовича

         У новому 2021 році зароджується проєкт «Великі Українці» з нагоди 30-річчя Незалежності України. Буде представлено цикл програм, присвячених видатним українським діячам, які змінили хід історії, і Україна зазвучала на весь світ, а також спеціальний випуск про великих українців сучасності, які прославили Україну саме за часів її незалежності – «Народжені незалежними».

         14 січня відкриває цикл програм про великих українців випуск, присвячений «Феномену «Щедрика» Миколи Леонтовича – генія музичного мистецтва, творця славнозвісного «Щедрика», твору, який співає увесь світ, про який чули і знають і дорослі, і малі.

         Висловлюємо щиру подяку учасникам першого випуску програми, присвяченого «Феномену «Щедрика» Миколи Леонтовича: викладачу музичної школи № 5 імені М. Ревуцького Анастасії Ревякіній; вокалістам гурту «Три S», які виконували «Щедрик» спеціально для програми: Катерині Скрипці, Юлії та Ользі Статніковим і Маріанні Скрипці. Окрема подяка авторці книги «Прилетіла ластівочка» Ірен Роздобудько, а також учасникам театру-студії «Вподобайка» Марії Сухенко та Надії Кучіній.

         Тож згадуємо, співаємо, розкриваємо «Феномен «Щедрика» Миколи Леонтовича та велич видатних українських діячів разом із нами.

         Також заплановано протягом року випуски на такі теми:

         «Лише сильним дано право на безсмертя» (Олександр Довженко)
         «Символ української науки» (Борис Патон)
         «Мрія Антонова» (Олег Антонов)
         «Моя система здоров’я» (Микола Амосов)
         «Творець перших у світі літаків» (Ігор Сікорський)
         «Народжені незалежними» (великі українці сучасності)

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей