Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Малятко» залюбки читають дорослі й малюки!

         Крім великого різноманіття книжок для дітей, наша бібліотека отримує велику кількість цікавих за змістом та казково ілюстрованих журналів, одним з яких є журнал «Малятко», який стане в пригоді на всі випадки життя, адже допоможе як дорослим, так і найменшим читачам отримати найрізноманітнішу інформацію: від загадок та розмальовок до сценаріїв дитячих свят, цікавих конкурсів і вікторин.

         Уже декілька поколінь читачів виросло разом із цим періодичним виданням — цього року йому виповнюється 61 рік. Тому, щиро зичимо всім, хто причетний до створення та видання журналу, подальших успіхів, творчого натхнення, більше яскравих сторінок та дивовижних історій. Нехай любов читачів ніколи не згасає та повертається сторицею!

         Минулого року бібліотекарі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку спільно з відділом довідково-бібліографічного обслуговування з нагоди 60-ліття «Малятка» долучилися до участі у конкурсі відеороликів, який було оголошено редакцією журналу. Ми стали одними із переможців та отримали у подарунок безкоштовну передплату журналу на півріччя.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей