Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Свята завершились. Англійська повернулась!

         Новорічні свята та зимові канікули закінчились… і ми ПОВЕРНУЛИСЯ!

         Національна бібліотека України для дітей за сприяння Посольства США в Україні знову відкриває свої двері для всіх поціновувачів англійської мови.

         Як і минулого року, наші зустрічі проходять в онлайн-форматі на платформі ZOOM.

         У вівторок ми продовжили пізнавати англійську мову з прослуховуванням і перекладом пісень. Цього разу нашу увагу привернула пісня виконавця Rag’n’Bone «Human». У ній відчувається вплив стилю госпел.

         Наші учасники стають активнішими на заняттях: відтепер вони частіше пропонують улюблені пісні й теми книжок, які бажають прочитати або ознайомитися.

         Тому, за пропозицією учасників декілька занять буде присвячено книзі «The Secret of Teen Power» Paul Harrington.

         Що ж стосується перегляду фільмів мовою оригіналу, то цього четверга ми розпочали перегляд неймовірної казки від Disney the «Maleficent». Разом із дітьми ми поринули у казковий світ, отримали насолоду від оригінального тексту, сповненого досить цікавими і незвичайними як для дітей, так і для дорослих сполучень слів. Адже ми вже добре вивчили, що існує багато ситуацій, коли окремо перекладені слова в реченні не несуть у собі жодного значення. Але, переглядаючи фільм або мультик, ми разом знаходимо правильний переклад для словосполучення чи цілого речення.

         Для нас неймовірно захопливим є те, що разом із нами наші учасники відкривають для себе світ англійської мови з іншого, несподіваного, боку.

         #english_with_no_limits #англійськабезобмежень #нбудлядітей

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей