Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«PRO-Шедевр» : Пітер Брейгель «Мисливці на снігу»

         Чарівниця-зима – красива, сувора і непередбачувана – завжди надихала багатьох митців на створення чогось захоплюючого та фантастичного. Давайте подивимося, як зимова казка була передана за допомогою фарб відомим майстром пензля Пітером Брейгелем Старшим. Це його вважають останнім нідерландським художником епохи Відродження. Художник ніколи не писав на замовлення — він був вільним художником. Майстер пензля любив зображати на своїх картинах простих людей, за що його прозвали «Селянин Брейгель».

         П'ятий випуск мистецької галереї «PRO-Шедевр» присвячений одній з його найвідоміших картин – «Мисливці на снігу». Саме цей шедевр вважається першим зимовим пейзажем в історії європейського образотворчого мистецтва і отримав визнання в усьому світі.

         Перегляньте зимовий випуск мистецької галереї «PRO-Шедевр», і нехай ця чудова картина подарує відчуття справжньої зимової казки.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей