Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Цифровізація соціокультурної діяльності дитячих бібліотек.
Онлайн-тренінг для працівників відділів обслуговування бібліотек для дітей
12 травня 2021 року

           12 травня на платформі ZOOM пройшов онлайн-тренінг «Цифровізація соціокультурної діяльності дитячих бібліотек» для працівників дитячих бібліотек країни. З доповідями виступили працівники відділу соціокультурної діяльності, які представили наробки з досвіду соціокультурної роботи у дистанційному форматі.

           Під час тренінгу були розглянуті як теоретичні питання, так і практичні поради щодо вдосконалення власного оригінального контенту, розміщення «вірусних» публікацій, застосування символів-хештегів, проведення програм читання в онлайні та інше. На прикладах продемонстрували лайфхаки у роботі бібліотечного театру онлайн та деякі вправи, які можна використовувати у роботі з дітьми. Відкрили секрети вдалого неймінгу для обрання назв бібліотечних гуртків та проєктів, які б приваблювали сучасного читача. На практиці спробували вигадати нейми, використовуючи нові знання, отримані під час тренінгу. Загальна кількість учасників сягнула за 200, а бібліотекарі оцінили тематику та проблеми, розглянуті під час тренінгу як актуальні та корисні.

           Презентації доступні в електронному форматі:

           Lockdown і книжкові канікули. Алгоритм взаємодії з читачем. Кислова О.П., завідувачка сектору бібліотечної реклами НБУ для дітей.

           Бібліотечний театр онлайн. Робочі ідеї, маленькі хитрощі та корисні поради. Цимбалюк Ю.В., завідувачка сектору масової роботи НБУ для дітей.

           Мозок плига — допоможе книга! Креативний неймінг. Шемота О.С., завідувачка відділу соціокультурної діяльності НБУ для дітей.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей