Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Загадковий Київ

           24 червня Національна бібліотека України для дітей продовжила свою роботу на Х Книжковому Арсеналі. У цей день на Дитячій сцені було проведено містичну гру-мандрівку «Загадковий Київ» за книгою Тетяни Стрижевської «Химерний Київ».

           На початку заходу про свою книгу та джерела, з яких черпала цікаву інформацію, розповіла сама авторка книги.

           Під час гри бібліотекарі запропонували присутнім взяти участь у мандрівці Києвом. Діти та дорослі вибирали на карті столиці номер місця, яке повинні були вгадати за описом або цікавим фактом. Той, хто не міг одразу дати правильну відповідь, отримував зашифровану підказку. Учасники гри не тільки дізнавалися більше про місто, але і вчилися користуватися різними видами шифру.

           Діти із задоволенням розшифровували відповіді та отримували невеличкі сувеніри від бібліотеки та видавничо-освітнього проєкту «Портал», в якому і була надрукована книга «Химерний Київ».

           Чудовим доповненням гри була можливість поспілкуватися з письменницею, розпитати у неї деталі того чи іншого розділу, сфотографуватися та отримати автограф.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей