Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду

Відгуки дітей та батьків про участь у програмі літніх читань #БЕZмеж та онлайн змаганнях читачів

           • Я дуже хочу подякувати всім працівникам, організаторам Національної бібліотеки України для дітей! Надзвичайно вдячна Вам за прекрасно проведене літо! Навіть на найкращих курортах світу, не було б так цікаво, як у оточенні з Вами! Завдяки Вам я знайшла нових неймовірних друзів, змогла спробувати себе в хитромудрих завданнях, почитати й створити відгуки на книги! Вдячна Вам за такі чудові завдання, змагання, й, загалом, за Вашу нелегку колосальну працю! Цей конкурс залишиться для мене незабутнім! Я багато чого взяла з нього! Вирішила далі рухатись вперед, не здаватись, гідно йти до своєї мети, бо тільки через важку працю й поразки можна досягнути великого успіху! Як сказала чудова французька кутюр'є Коко Шанель: «Все у наших руках, тому їх не можна опускати». Бажаю всім учасникам успіху, самореалізації й досягнення мрій! Всіх Вас дуже сильно люблю, ще раз з святом!

           • Дякую вам за проведення конкурсу, у якому дітки з будь-якого куточку України, великого міста чи маленького селища, змогли взяти участь. Це чудова можливість для дітей випробувати себе та свої можливості. Всім вам міцного здоров'я, натхнення у вашій роботі!

           • Дуже дякуємо за неймовірно цікаве та захоплююче літо! Завдяки вам у всіх нас воно було сповнене цікавинок, забав та неймовірних пригод! Разом із вами завжди дуууже весело і круто!

           • Дуже дякуємо вам за неймовірно захоплююче літо! Ви змогли подарувати нам цілих три місяці веселощів та радості! Вдячні вам!

           • А взагалі, те що ви робите — це чудо! За літо дитина суттєво збагатила мову! Я думаю, кожен із батьків помітив розвиток мовлення у дітей. Супер! Я в захваті просто, скільки інформації для дітей!

           • Я вам дуже дякую за організацію такого чудового літнього марафону. Для мене важливо, що Міша із задоволенням читав, виконував всі завдання, робив це без примусу, проявляв фантазію. І найголовніше, надавав перевагу читанню і виконанню ваших завдань, а не іграм на планшеті. Дітки всі чудові, справжній цвіт нації. Дякуємо за книжку, це найкращий подарунок!

           • Немає слів, я щаслива, радію, не відчувала такого, здається, ніколи! Дякую за літо, дякую за знайомства! Я порозумнішала точно! Картини! Скільки я тепер їх знаю! А не цікавилася раніше. Я все літо ніби бачила себе на фото у вашому дворику! Дуже хотілось до вас! Дуже затишно! Хто поруч із Національною бібліотекою України для дітей, ви — щасливчики!
Тримаю кулачки завтра за кожного!

           • Дякуємо Національній бібліотеці України для дітей за такі потужні змагання, це великий досвід для нас, радує те, що діти різного віку беруть участь. Хочеться побажати вам міцного здоров'я, нових ідей, а ми з радістю будемо чекати цікавих завдань.

           • ЩИРО ВІТАЮ ВСІХ! Ви всі молоді! Національна бібліотека України для дітей, ви суперові! Організувати це все... Багато роботи, нервів, складна праця, загалом! Дуже дякуємо вам! Ще раз хочу сказати, ви всі молодці! З нетерпінням чекаю нашої завтрашньої зустрічі! Всім удачі!

           • Всіх ВІТАЄМО! Всі пройшли цікавий шлях, насолодилися неймовірними історіями в щиро поділились враженнями! Хай здійсняться усі дитячі мрії! Щасливі від того, що стали частинкою величезної родини однодумців!

           • Діти, ви такі чудові! Розумні! Головне, що на правильному шляху, бо книги для розумних і талановитих, хто бажає пізнати світ! Національна бібліотека України для дітей, ваша робота, неймовірна, колосальна, іноді не посильна батькам, це правда, доносить до розуму, до серця дітей, що читати — класно, читати — круто! Я щаслива, що вже другий рік зростаємо з вами! Дякуємо щиро! Успіхів! Зі святом!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей