Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45762
   


Автор запитання: Наталя із міста: Дрогобич :: Запитання: 10094  
Наталя запитує:
Допоможіть знайти інформацію про українську кухню, харчування для написання курсової "Традиційна украхнська кухня". Наперед дякую
Наша відповідь:
Наталю, доброго дня!
Маємо для Вас таку інформацію:
1.Блюда из молока. Рыба. Крупы: Украинская кухня [Текст] / сост. В. М. Скляренко, Д. В. Таболкин. - Х. : Фолио, 2001. - 286 с. : ил.
2.Блюда из овощей, грибов, фруктов [Текст]. - Х. : Фолио, 2001. - 286 с.
3.Борщи и юшки, салаты и закуски [Текст]. - Х. : Фолио, 2001. - 286 с. - (Украинская кухня).
4.Громова, И. А. Православные и народные праздники [Текст] : научно-популярная литература / И.А. Громова. - М. : Дрофа-Плюс, 2005. - 352 с. - (Для дома и семьи)
5.Лившиц, С. Не салом единым [Текст] / С. Лившиц // Здоровье-1. - 2006. - N1/2. - С. 34-38.
6.Мартинюк, М. В. Українські національні страви. Борщ [Текст] : сценарій / М.В.Мартинюк // Позакласний час. - 2003. - № 3. - С.67-68.
7.Мясо. Соусы и подливы: Украинская кухня [Текст] / Укл. В.М.Скляренко Д.В.Таболкин. - Х. : Фолио, 2001. - 286 с. - (Щедрый стол).
8.Украинская национальная кухня [Текст]. - Донецк : Сталкер, 2002. - 592 с.
9.Українська стародавня кухня [Текст] / упор. Т. Л. Шпаков. - К. : Спалах-ЛТД, 1993. - 238 с.
10.Уривалкін, О. М. Історичне краєзнавство [Текст] : Навч. посібник / О.М. Уривалкін. - К. : КНТ, 2006. - 296 с.
11.Фельдман, И. А. Кухня народов СССР [Текст] / И. А. Фельдман. - К. : Час, 1990. - 320.
http://ukrfoto.net/kitchen_history.html
http://uk.wikipedia.org/wiki/Українська_кухня
http://www.knyha.com/ukr/catalog/10761/
http://www.dt.ua/3000/3680/55539/
http://uk.wikipedia.org/wiki/Деруни
На все добре!

.: Розділ: Загальні :: 16.05.2007 09.05.10 :.
.: Центральна бібліотека ім. М.Л.Кропивницького ЦБС для дорослих м. Миколаєва :.
   

Generated in 0.231569 seconds