Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45762
   


Автор запитання: Дарья із міста: Київ :: Запитання: 10285  
Дарья запитує:
Доброї ночі.Допоможіть мені,будь ласка,знайти як умого більше джерел для написання реферату на тему:"Типізація закладів ресторанного господарства".Дякую.
Наша відповідь:
Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах: Збірник наукових праць/ Ред. кол.: М.І. Пересічний, Н.Я. Орлова, Т.І. Ткаченко; Київський нац. торговельно-економічний ун-т. -К., 2002. -168 с.

Туристично-краєзнавчі дослідження : Збірник наук. статей/ Редкол.: О. О. Бейдик, В. О. Горбик, В. К. Євдокименко та ін.; Федерація профспілок України, Ін-т туризму. -К., 2005 -
Вип. 6. -2005. -473,[3] с. -Бібліогр. в кінці частин. -ISBN 966-7849-12-0
Стеченко Д. М. . Ресторанне господарство М. Києва: сучасний стан і тенденції розвитку/ Д. М. Стеченко; О Король
П'ятницька, Галина
Ринок ресторанного господарства України: сучасний стан і перспективи розвитку/ Г. П'ятницька // Економіст. -2004. -№ 4. - С.57-62. -Бібліогр.: 17 назв.
Мальчик, Нина
Bieroмания: Пивные рестараны и бары в г. Киеве/ Нина Мальчик // Академия. -2005. -№ 10. - С. 40-49
Богушева В.И.
Бары и рестораны: Искусство обслуживания/ В.И.Богушева. -Ростов-на-Дону: Феникс, 2000 [2001]. -351 с.. -(Сер. "Учебники и учебные пособия"). -ISBN 5-222-00455-4
Агафонова, Людмила Григорівна
Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання: Навч. посібник для студ. вищ. навч. закладів/ Людмила Агафонова, Ольга Агафонова,; Київський ун-т туризму, економіки і права. -К.: Знання України, 2002. -351,[5] с.:
Нечаюк, Лідія Іванівна
Готельно-ресторанний бізнес: Менеджмент: Навчальний посібник для студ. вузів/ Лідія Нечаюк, Наталія Телеш,; Центр навчальної літ., М-во освіти і науки України, Київський нац. ун-т культури і мистецтв. -К.: Центр навчальної літератури, 2003. -346 с.: табл..
Надежин, Николай Александрович
Современный ресторан и культура обслуживания/ Н. А. Надежин, В. А. Красильников, Н. А. Красильников. -2-е изд., перераб. и доп.. -М.: Экономика, 1980. -127 с.:
Организация работы вагонов-ресторанов / П. Б. Губенко, Т. А. Данилина, З. М. Болотин, Т. М. Тарнижевская. -2-е изд., перераб. и доп.. -М.: Экономика, 1983. -184 с.:
http://ukrstat.kmu.gov.ua/statistics/wsite/niistat/norm_doc/norm_2005/327/inst_mer.doc
http://msoffice.com.ua/moreinfo.php?diplomID=7325
http://www.dssu.gov.ua/control/uk/publish/article/system?art_id=95930&cat_id=37541
http://ukrstat.kmu.gov.ua/statistics/wsite/niistat/albom/Blanki/TORGIVLA/INSTR/instr_torg_merezh.pdf
http://document.org.ua/docs/tdoc2728.php
http://www.me.gov.ua/file/link/83695/file/Dodatok_1.doc
http://www.mjk.lutsk.ua/ukrjitlo/normatyvno_pravova_baza/Novi_nadhodgennya/doc_833__15_06_2006/document_view?month:int=9&year:int=2006

.: Розділ: Загальні :: 2.06.2007 01.26.54 :.
.: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського :.
   

Generated in 0.235347 seconds