Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 35 .:. Запитань у базі: 45763
   


Автор запитання: Ірина із міста: Полтава :: Запитання: 46211  
Ірина запитує:
Добрий день! Допоможіть, будь-ласка, підібрати літературу (книги, електронні повнотекстові книги), бажано практикум з питання "Калькуляція собівартості готової страви" (ресторанна справа). Дякую!
Наша відповідь:
Доброго дня, Ірино! Радимо Вам попрацювати з наступними посиланнями: – Горєлкін, В. Г. Бухгалтерський облік і калькуляція в громадському харчуванні : [посібник для студентів технол. фак. торг. вузів]. – Київ : Вища школа, Голов. вид-во, 1973. – 227 с.
– Аптекар І.Ю. Облік, калькуляція і звітність на підприємствах громадського харчування : [навч. посібник для проф. кулінарних училищ] / І. Ю. Аптекар, М. І. Золотухін. – Київ : Вища школа, 1973. – 100 с.
– Карпенко Р. В. Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства : навч. посіб. / Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, Н.Г. Салогуб. – Харків : Світ Книг, 2019. – 288 с.
– Новак Н.Г. Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі / Н.Г. Новак, І.О. Башинська // Економіка, фінанси, право. – 2018. – № 6. – С. 17-19.
– Горєлкін В.Г. Бухгалтерський облік у готельному та ресторанному господарстві : опорний конспект лекцій / авт.: В. Г. Горєлкін, С. Я. Король. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 64 с.
– Зыков, А. Д. Сборник задач по бухгалтерскому учету в общественном питании : учеб. пособие для технологических факультетов торговых вузов / А. Д. Зыков. – Москва : Экономика, 1976. – 125с.
– Мифтахудинова Н. М. Основы калькуляции и учета на предприятиях общественного питания : учебник / Н. М. Мифтахудинова, Л. М. Богданова. – 2-е изд., перераб. и доп. – Москва : Высшая школа, 1989. – 128с. : ил.
– Перетятко Т. И. Основы калькуляции и учета в общественном питании : учеб.-практическое пособие / Т. И. Перетятко. – 4-е изд., перераб., доп. – Москва : Дашков и К, 2005. – 232с.
– Палий В.Ф. Основы калькулирования / В.Ф. Палий. – Москва : Финансы и статистика,1987. – 288 с.
– Чумак О.В. Сутність і методика системи функціонального обліку витрат та калькулювання собівартості продукції в підприємствах харчування / О.В. Чумак // Вісник Технологічного університету Поділля. Економічні науки.– 2003.– № 5, Т. 1, Ч. 2.– С. 155-158.
– Облік та аудит витрат підприємств ресторанного господарства : монограф. / Л.М. Янчева, А.В. Янчев, Л.О. Кирильєва та ін. – Харків : ФОП Іванченко, 2017. – 262 c.

http://www.visnuk.com.ua/uk/publication/100007270-realizatsiya-vlasnoyi-produktsiyi-v-restorani
https://bz.ligazakon.ua/ua/magazine_article/BZ009198
https://www.yakaboo.ua/ua/kal-kuljacija-sobivartosti-produkcii-robit-ta-poslug.html?gclid=CjwKCAiA3L6PBhBvEiwAINlJ9AypgJeeUBz_jr9AQFNtwzsHsgZkjikCvZqhyo7cQh9uN0d1ejjmtxoCZWMQAvD_BwE
https://elib.hduht.edu.ua/bitstream/123456789/3634/1/Практикум_ГРС.pdf
https://elib.hduht.edu.ua/bitstream/123456789/1726/1/105.Практикум.Облiк_i_аудит_в_ПТiРГ.pdf
https://dtkt.com.ua/school/ukr/2003/25/25sc3.html
https://i.factor.ua/journals/nibu/2017/june/issue-48/article-28132.html
https://visnyk.iful.edu.ua/wp-content/uploads/2019/02/8-38-13.pdf
https://studfile.net/preview/5999270/
https://www.jowi.club/blog/schitaem-pravilno-osobennosti-buhucheta-v-restorannom-biznese
https://iknigi.net/avtor-irina-samulevich/203486-kalkulyaciya-blyud-v-sovremennyh-usloviyah-uchebnoe-posobie-irina-samulevich.html
https://pandia.ru/text/80/508/91331.php

.: Розділ: Економіка. Фінанси :: 25.01.2022 09.36.51 :.
.: Хмельницька обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка :.
   

Generated in 0.233138 seconds