Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45745
   


Автор запитання: Дмитро із міста: Київ :: Запитання: 46859  
Дмитро запитує:
Доброго дня! Кулінарні тенденції в готельній сфері
Наша відповідь:
Доброго дня, Дмитро! Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела:
Бархоленко І. О. Доцільність використання борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності у закладах харчування при готелях [Електронний ресурс] / І. О. Бархоленко, Д. О. Бондар, Л. О. Шаран, Н. П. Бондар, А. В. Шаран, В. О. Губеня // Молодий вчений. — 2019. — № 1(1). — С. 176-178. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2019_1(1)__41.
Борисова О. В. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні [Електронний ресурс] / О. В. Борисова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. — 2012. — Вип. 1(2). — С. 331-338. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2012_1(2)__49.
Брідня Л. Ю. Особливості організації закладів харчування у готелях [Електронний ресурс] / Л. Ю. Брідня // Сучасні проблеми архітектури та містобудування. — 2015. — Вип. 38. — С. 369-374. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Spam_2015_38_52.
Мазаракі А. А. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П'ятницька, Т. Є. Литвиненко, А. М. Расулова; ред.: Н. О. П'ятницька; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — Вид. 2-ге, переробл. і допов. — Київ : Кондор, 2012. — 556 c.
Островська Г. Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу : навч. посіб. / Г. Островська ; за наук ред. заслуж. діяча науки і техніки України, д-ра екон. наук, проф. Андрушківа Б. М. ; Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя, Акад. соц. упр. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. — 255 с.
Туристичний, готельний і ресторанний бізнес: інновації та тренди : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 7 квіт. 2016 р., Київ / ред.: А. А. Мазаракі; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, КМДА, Фах. асамблея у сфері туризму України, Громад. спілка "Укр. кулінар. союз". — Київ, 2016. — 362 c.

.: Розділ: Культура. Мистецтво. Преса :: 13.12.2022 07.46.45 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.241272 seconds