Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45747
   


Автор запитання: Тетяна із міста: Житомир :: Запитання: 46954  
Тетяна запитує:
Доброго ранку. Будь ласка, допоможіть знайти наукові джерела з теми "Апітерапія, продукти бджільництва". Дякую
Наша відповідь:
Баламутов М. Універсальна енциклопедія практикуючого бджоляра / М. Баламутов ; пер. з рос. О. В. Кузьменко ; худож. О. І. Альбрехт ; дизайн обкл. А. М. Далбуз. — Донецьк : БАО, 2013. — 335 с.
Бондаренко Л. О. Сучасні тенденції створення косметичних препаратів для сухої шкіри з використанням продуктів бджільництва. Повідомлення І. Аспекти етіопатогенезу та клініки ксерозу шкіри [Електронний ресурс] / Л. О. Бондаренко, О. І. Тихонов, О. Г. Башура, Б. Т. Кудрик // Фармацевтичний журнал. — 2015. — № 4. — С. 43-51. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pharmazh_2015_4_8
Вовк В. В. Перспективи створення нових видів майонезних продуктів, збагачених продуктами Бджільництва [Електронний ресурс] / В. В. Вовк, М. З. Паска // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. — 2016. — Т. 18, № 2. — С. 27-31. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_7
Волошин О. І. Досягнення вчених Буковинського державного медичного університету в дослідженні проблем фітотерапії, апітерапії, оздоровчого харчування [Електронний ресурс] / О. І. Волошин, Т. М. Бойчук, О. І. Іващук, І. Ф. Мещишен // Буковинський медичний вісник. — 2014. — Т. 18, № 1. — С. 206-210. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bumv_2014_18_1_56
Гавалко Ю. В. Застосування продуктів бджільництва в геродієтетиці [Електронний ресурс] / Ю. В. Гавалко, Л. Л. Синєок, М. С. Романенко // Проблеми харчування. — 2015. — № 1. — С. 55-60. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2015_1_8
Захарія А. В. Досвід створення дієтичних добавок апіфітокомпозицій у відділі апітерапії [Електронний ресурс] / А. В. Захарія, Г. І. Давидова, С. М. Гоцька, В. М. Дегодюк // Проблемы старения и долголетия. – 2016. — Т. 25, № 2. — С. 342. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSD_2016_25_2_33
Ковальчук І. Мінеральний вміст у продуктах бджільництва за умов органічного і традиційного виробництва [Електронний ресурс] / І. Ковальчук // Тваринництво України. — 2014. — № 1. — С. 14-17. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/TvUkr_2014_1_6
Локутова О. А. Сільськогосподарське дорадництво (інформаційно-консультаційна діяльність) у контексті питання якості продуктів бджільництва [Електронний ресурс] / О. А. Локутова // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. — 2015. — Вип. 223. — С. 132-138. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2015_223_22
Огуз А. Укус, сон та солодощи! : чудеса природи / А. Огуз // Біологія для допитливих. — 2013. — № 4. — С. 35-39.
Переста А. М. Антимікробні та імуностимулюючі властивості біологічно активних сполук з продуктів бджільництва [Електронний ресурс] / А. М. Переста // Ветеринарна біотехнологія. — 2011. — № 20. — С. 117-126. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbtb_2011_20_21
Плахтій П. Продукти бджільництва в оздоровленні людини / П. Плахтій, Д. Плахтій, В. Круглов ; Кам'янець-Подільський державний університет. — 2-е вид., допов. і переробл. — Кам'янець-Подільський : Абетка, 2006. — 212 с.
Радченко О. О. Апітерапевтичні засоби: розробки і перспективи їх використання в інфекційній патології людини (огляд літератури) [Електронний ресурс] / О. О. Радченко // Аннали Мечниківського інституту. — 2013. — № 1. — С. 12-16. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ami_2013_1_4
Ревнюк С. Чудодійна сила меду : факультативи / С. Ревнюк // Хімія (Основа). — 2019. — № 13-14. — С. 24-31.
Рухмакова О. А. Безвідходні технології переробки продуктів бджільництва (аналітичний огляд) [Електронний ресурс] / О. А. Рухмакова, С. В. Олійник, О. М. Котенко, І. В. Герасимова, М. І. Борщевська // Вісник фармації. — 2020. — № 1. — С. 37-45. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPhC_2020_1_9
Сніжко О. О. Біотехнологія кисломолочних напоїв з продуктами бджільництва [Електронний ресурс] / О. О. Сніжко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Техніка та енергетика АПК. — 2016. — Вип. 241. — С. 47-53. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tech_2016_241_7
Солодкий, духмяний, цілющий : мед - чудодійний дарунок природи! : [добірка статей] // Будьмо здорові. — 2011. — № 4. — С. 4-50.
Тихонов О. І. Актуальність створення в Україні лікарських препаратів із продуктів бджільництва (апітерапія) [Електронний ресурс] / О. І. Тихонов, Л. В. Коношевич, Б. Т. Кудрик, С. Г. Бобро // Збірник наукових праць співробітників НМАПО ім. П. Л. Шупика. — 2014. — Вип. 23(3). — С. 434-439. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpsnmapo_2014_23(3)__66
Шубалий О. М. Фінансово-економічне стимулювання поглибленої переробки продуктів бджільництва в Україні [Електронний ресурс] / О. М. Шубалий, П. М. Косінський, О. Я. Волинець, І. С. Гриник // Наукові праці НДФІ. — 2020. — Вип. 4. — С. 66-79. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npndfi_2020_4_6
Ярних Т. Г. Патентовані лікарські препарати на основі продуктів бджільництва [Електронний ресурс] / Т. Г. Ярних, О. А. Рухмакова, І. В. Герасимова, М. В. Буряк, Г. Б. Юр’єва // Управління, економіка та забезпечення якості в фармації. — 2020. — № 1. — С. 22-32. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uezyaf_2020_1_6

.: Розділ: Біологія. Медицина :: 14.02.2023 23.24.58 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.251405 seconds