Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45744
   


Автор запитання: Катерина із міста: Самбір :: Запитання: 47687  
Катерина запитує:
Добрий день! Допоможіть зайти інформацію з теми "Турецька національна кухня"
Наша відповідь:
Доброго дня, Катерино! Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела:
Добрянська Н. А. Особливості турецької кухні при організації оздоровчих турів [Електронний ресурс] / Н. А. Добрянська, С. Гьокхан. — Режим доступу: https://card-file.ontu.edu.ua/server/api/core/bitstreams/0d05217b-6553-4914-9c1a-f88bfca6a6ad/content. — Назва з екрана.
Коршунова Г. Ф. Етнічні кухні : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Г. Ф. Коршунова, Н. М. Варваріна. — Донецьк : [ДонНУЕТ], 2010. — 286 с.
Кузьмина О. Турецкая кухня / О. Кузьмина. — Харьков : КСД, 2021. — 71 с.
Неіленко С. М. Кулінарна етнологія : навч. посіб. / С. М. Неіленко, В. Русавська ; Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. — Київ : Ліра-К, 2020. — 610 с.
Островська Г. Кухні народів світу : курс лекцій [Електронний ресурс] / Г. Островська. — Режим доступу : https://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/25819/1/ОСТРОВСЬКА Кухні народів світу.pdf. — Назва з екрана.
Чубрикова О. А. Турция, которую мы не знаем / О. А. Чубрикова. — Харків : Фолио, 2011. — 255 с.

.: Розділ: Культура. Мистецтво. Преса :: 6.03.2024 10.09.09 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.237904 seconds