Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45752
   


Автор запитання: Тетяна Соколова із міста: Новоград-Волинський :: Запитання: 8369  
Тетяна Соколова запитує:
Добрий ранок допоможіть будь ласка знайти необхідну інформацію для написання курсової роботи на тему : "Виробництво молока у корівнику на 200 чоловік та переробки молока з виготовленням заквасок для кефіру " Дуже дчкую
Наша відповідь:
Шановна Татьяно! На жаль повної відповіді на Ваше питання немає, але попрацюйте уважно з цим матеріалом, що я пропоную, а ще раджу скористатися бібліотекою, де можна взяти матеріал по технології молочних продуктів:

1.http://www.myslenedrevo.com.ua/studies/andrienko/35.html

2.http://agroua.net/technics/articles/index.php?aid=4

3.http://www.ukragroportal.com/propoz/item.html?PropozRubID=5&Year=&NumID=&obl=&ItemID=530&Page=200

4.http://www.nauu.kiev.ua/book/Roz_14/Gl_14_1/Gl_14_1.html

5.http://www.refine.org.ua/pageid-3931-2.html

6.http://5ka.ru/40/8023/4.html

7.http://www.referatz.ru/cgi-bin/r_text.pl?id=5311&page=3

8.http://ae.kulichki.com/index.php?tl=learn&nm=30

9.Березівський П. С.
Організація виробництва в аграрних формуваннях: Навчальний посібник/ П. С. Березівський, Н. І. Михалюк; Мін-во освіти і науки України, Львівський держ. аграрний ун-т. -К.: Центр навчальної літератури, 2005. -559,[1] с. 476-486

10.Бородулин, Евгений Николаевич
Производство молока на малой ферме/ Евгений Бородулин,. -М.: Агропромиздат, 1989. -222,[1] с..

11.Операційні технології виробництва молока/ Є. З. Петруша, А. А. Бондар, О. В. Борщ та ін.. -К.: Урожай, 1988. -

12.Приданникова И.
Закваски прямого внесения и ингредиенты для производства кисломолочных напитков/ И. Приданникова // Молочная промышленность. -2004. -№ 2. - С. 32-33

.: Розділ: Загальні :: 16.12.2006 09.21.21 :.
.: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського :.
   

Generated in 0.350247 seconds