Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Cьогодні у нашій бібліотеці свято – відкриття Тижня дитячого читання. Звичайно ж, ця подія не обійшла своєю увагою відділ обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку. До нас у гості завітали учні 1-4 класів ЗОСШ №27, які були запрошені на літературний портрет «Нам з портрета світить, мов зоря, рідний і знайомий образ Кобзаря». Цього року відзначається 200-та річниця з дня народження нашого генія і тому діти досить добре ознайомлені з біографією Т.Шевченка, його творчістю, яку вони вивчають у школі.

Ми ж у своїй розповіді розкрили цікаві і незнайомі факти з його життя, продемонстрували різні видання відомої книги «Кобзаря» - від найменшої до найбільшої, а також показали фототипію примірника видання ще 1840-го року.

Діти із великим задоволенням переглянули відеоролик із єдиного у світі музею однієї книги «Кобзаря», який знаходиться у м.Черкасах, а також фільм «Край, де народився геній».

Малеча активно включалась в діалог, показала свої знання творів Т.Г.Шевченка і на згадку про зустріч отримала від бібліотеки в подарунок книжку - яскравий «Дитячий Кобзар» з автографом упорядника, київської письменниці Зірки Мензатюк.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей