Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

       

       Колектив Національної бібліотеки України для дітей щиро вітає Аллу ГОРДІЄНКО з присвоєнням звання «Почесний громадянин міста Києва». Ця нагорода – визнання поваги та авторитету у територіальній громаді міста Києва. Це висока оцінка особистого внеску в культурний розвиток міста, у справу збагачення національної культурної та духовної спадщини, за видатні досягнення у розвитку бібліотечної справи, а також у зміцнення міжнародного авторитету столиці України.

       Ваш професіоналізм, принциповість, відданість справі, мудрість далекоглядного керівника є запорукою успіху в усіх сферах Вашої багатогранної діяльності. Щиро бажаємо Вам незгасимого оптимізму, вагомих досягнень у здійсненні всього задуманого, нових здобутків у роботі та розвитку бібліотечної справи. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням і радістю. Здійснення усіх планів і задумів на благо України!

       Ми пишаємося Вами!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей