Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Англійська разом з Доктором Сьюзом

         Що ви знаєте про Доктора Сьюза (Dr. Suess)? А чи знаєте, що він зовсім не ДОКТОР, а автор серії дитячих книжок? Що за книжками, які він писав для наймолодших, можна вивчати англійську не гірше, ніж за шкільними підручниками? Протягом усього березня зустрічі у бібліотечній англомовній студії ENGLISH WITH NO LIMITS були присвячені книжкам цього неймовірного автора, а також переглядам англомовних мультфільмів, створених за мотивами його творів.

        Щороку 2 березня, в день народження письменника, на його честь по всій Америці відзначається особлива подія – «День читання в США». Цього дня люди зосереджуються на важливості читання.

        Не зважаючи на те, що Доктор Сьюз писав доволі легко, адже свідомо використовував досить обмежену кількість слів у кожній книжці, виявилося, що його тексти допомагають читачам навчитися правильно вимовляти англійські слова. Так, книжка Green Eggs and Ham (Зелені яйця та шинка) написана наче скоромовка. Читаючи її під час зустрічі і щоразу правильніше повторюючи вже знайомі слова, студійці навчилися вимовляти їх, як потрібно. А прочитуючи одну книжку під час кожної зустрічі, встигали на 100% запам’ятовувати нову лексику завдяки постійному повторюванню вже знайомих слів.

        І неможливо не згадати про неймовірне задоволення, яке приносить читання книжок написаних Dr. Suess, та чудовий настрій, з яким наші студійці виходили після кожного заняття! Наші зустрічі завжди проходять у дружній, веселій та подекуди шаленій атмосфері, яка нікого не залишає байдужим. Долучайтеся і ви!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 3/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей