Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Об'єднані словом: Візит дипломатів Посольства США до Національної бібліотеки України для дітей

         8 квітня з офіційним візитом до Національної бібліотеки України для дітей завітали дипломати Посольства США: Віолета Таландіс, регіональний спеціаліст із залучення громадськості Посольства США в Бухаресті; Джон Стіл, заступник аташе з питань культури Посольства США в Києві та Валентина Пашкова, координатор програми «Американські центри» Посольства США в Києві. Під час зустрічі з генеральним директором Аллою Гордієнко та екскурсії в унікальні куточки бібліотеки почесні гості долучилися до дискусій про важливість освіти для молодого покоління та міждержавного культурного обміну.

        Розглядаючи унікальні скульптурні та архітектурні шедеври бібліотеки, гості занурилися у захопливий світ книг та знань. У відділі документів іноземними мовами дипломатів Посольства США приємно вразив не лише обсяг, а й якість книжкової колекції англійською мовою. Адже серед представлених творів відомих американських дитячих письменників, які завоювали серця читачів в усьому світі, були й книги, відзначені престижною медаллю Кальдекотта (Caldecott Medal) та Медаллю Ньюбері (Newbery Medal), які у США є найпочеснішими нагородами в галузі дитячої літератури.

        Дипломати Посольства США виявили свою щирість та висловили підтримку, подарувавши бібліотеці чудову книжкову колекцію – твори відомих американських письменників мовою оригіналу, а також перекладені українською мовою видання. Цінні книжкові подарунки вже зовсім скоро поповнять бібліотечні полиці та стануть новими скарбами для наших користувачів.

        Гості задавали багато питань, на які одержали вичерпні відповіді, їх цікавило абсолютно все… Дипломати виразили впевненість у плідній та довгостроковій співпраці. «Об'єднуючи зусилля, ми зможемо зробити світ кращим для наших дітей!» – наголосили учасники зустрічі.

        Нові ідеї та проєкти вже народжуються, відкриваючи нові можливості для освіти та культурно-просвітницького розвитку. Наша спільна місія – об'єднати країни та серця для майбутнього, наповненого знанням і творчістю!

        Разом до Перемоги!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 3/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей