Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Що не край, то свій звичай

         Велике значення для самоідентифікації кожної нації має культура народу, народні звичаї та традиції, мова. Україна споконвіку багата на різноманітні свята та обряди, народні ремесла, автентичну архітектуру та музику, які є особливими та неповторними для кожного регіону. Ці традиції зберігали в кожній родині, передавали від покоління до покоління, з роду в рід.

         Саме народознавчим родзинкам Галичини і був присвячений екскурс «Що не край, то свій звичай», що відбувся у відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку 23 квітня.

        Восьмикласники віртуально мандрували Галичиною, знайомилися з її традиціями. Особливу увагу бібліотекар закцентувала на традиційній для цього етнографічного району вишивці, стародавніх стравах, музичних інструментах, цікавих народних ремеслах. Дуже сподобалося дітям звучання трембіти. Зацікавилися читачі й гуцульською писанкою, яку розфарбовують природними барвниками.

        Гарним доповненням заходу стала тематична книжкова виставка.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 3/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей