Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Колиска гуцульської культури

        Україна – країна з багатою історією. Кожен регіон має свої власні дива. Скільки всього цікавого можна відкрити, мандруючи Україною!

      Сьогодні учні однієї з київських шкіл вирушили у віртуальну мандрівку «Колиска гуцульської культури» на Прикарпаття, а саме – у місто Косів. Цьогоріч минає 600 років із часу першої писемної згадки про це затишне гуцульське містечко. Кажуть, що Прикарпаття без Косова – як Чорне море без Одеси. Це – своєрідний порт Карпат, брама магічного гірського світу. А допоміг школярам краще познайомитись із цим мальовничим містом місцевий житель, учитель, історик, автор туристично-етнографічного проєкту «Капітан Дземброня» Олександр Бондаренко. Під час прямого включення він познайомив дітей з історією виникнення міста, показав презентацію із мальовничими краєвидами, розповів про музичні інструменти даного регіону та зіграв декілька гуцульських мелодій на сопілках різного виду.

      Свої знання про місто діти закріпили, складаючи інтерактивні пазли, а також почитали книги, які були представлені на тематичній краєзнавчій виставці.

      Ви ще не були в Косові? Радимо обов’язково побувати у справжній колисці звичаїв, традицій та ремесел Карпатського краю!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей