Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Науково-пізнавальний гурток «Robotics»

          В Національній бібліотеці України для дітей розпочав роботу науково-пізнавальний гурток «Robotics». Кваліфіковані тренери допомагатимуть юним користувачам бібліотеки долучатися до світу науки та інновацій за допомогою конструктора LEGO в рамках міжнародної програми FIRST LEGO League Junior. Програма розрахована на п’ять років і орієнтована на дітей 6-10 років. Основна місія програми FLL Junior — показати відвідувачам неймовірно цікавий і захоплюючий світ науки та технологій.

          На початку кожного навчального року команди всього світу отримують завдання сезону, яке кожного року присвячено певній актуальній світовій науково-технологічній проблемі. «Місія: Місяць» — тема поточного сезону.

          У нашій бібліотеці нараховується понад тисячу книг, присвячених космічній темі. Під час першого заняття дві команди новачків переглянули найкращі видання з бібліотечного фонду, ознайомилися із завданням сезону «Місія: Місяць» та дізналися, що таке Основні Цінності. Заняття пройшло в ігровій формі.

          Робота в команді — справа не з простих! Наші учасники виявилися кмітливими та дружніми, тому з легкістю обрали назви команд і створили власний логотип.

          Протягом курсу занять кожна команда виготовить кілька міні-моделей місяцеходів, використовуючи елементи LEGO.

         Користувачі бібліотеки беруть участь у програмі FIRST LEGO League Junior сезону 2018-2019 «МІСІЯ: МІСЯЦЬ» за підтримки благодійної організації «Міжнародна організація «Інноваційні Освітні Технології» (ГО «Інноваційні освітні технології»).

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей