Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Тиждень Шаленого Читання» завершиться Днем книжкових сюрпризів

Традиційно навесні усі дитячі бібліотеки України влаштовують свято Книги і Читання. На весняних канікулах бібліотечно-книжкові розваги особливо незвичайні та несподівані. Цьогоріч наші користувачі стали учасниками «Тижня Шаленого Читання». Дуже привабливою була головна ідея тижня — «Ти можеш не читати – ми читаємо тобі!». В такий спосіб бібліотекарі намагалися залучити до бібліотеки дітей, які ще не стали завзятими читачами. І це спрацювало! Щодня у прайм-тайм — «ЧАС ЧИТАННЯ» з 11.00 до 12.00 у п’яти відділах бібліотеки дітям різного віку читали п’ять популярних книжок сучасних авторів.

За час читання у кожної з книжок сформувалися команди прихильників, які не лише слухали книгу, а й разом з бібліотекарем дізнавалися більше про автора та його творчість. Результатом такого інтерактивного читання стали творчі презентації книг, які діти мали вигадати і створити разом зі своїм лідером-бібліотекарем. 2 квітня в День книжкових сюрпризів кожна читацька команда продемонструє свою театралізовану презентацію книги.

У «День книжкових сюрпризів» – Міжнародний день дитячої книги, який відзначається в день народження видатного казкаря Ганса Християна Андерсена, – до бібліотеки завітає багато гостей. На свято прийдуть автори книжок, які читали на «Тижні Шаленого Читання», Олександр Дерманський, Галина Ткачук, В’ячеслав Купрієнко, Марина Рибалко та представник Ульріха Хуба адміністратор видавництва «Час майстрів» Аліна Мехед. Найактивніші та найуважніші з читачів отримають подарунки від авторів. Письменники ж, у свою чергу, отримають у подарунок колективні роботи «Досьє Автора».

З привітаннями і подарунками бібліотеку відвідають поважні гості: Народні депутати України, представники Міністерства культури України, видавці, партнери бібліотеки. Саме вони визначать найкращу командну презентацію книги. Переможців нагородять квитками на екскурсію у «Казковий Трамвайчик» від наших партнерів комунального підприємства «Київпастранс» та заохочувальними призами від бібліотеки.

Після урочистого нагородження в усіх відділах проводитимуться вікторини, конкурси, майстер-класи, ігротеки, мультфільми. Кожному знайдеться книга та розвага до смаку!

Чекаємо на вас 2 квітня о 12.00!


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей