Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Покликання душі – музика для дітей

          У Національній бібліотеці вже стало традицією організовувати зустрічі юних користувачів із видатними митцями України. Тут побували видатні художники, архітектори, скульптори, музиканти, композитори… Дуже радіють діти, коли до них на гостини приходять композитори, які створюють музику саме для них. Але у нашій бібліотеці це рідкість. Тих, хто побував у нас, можна на пальцях перелічити… Це Михайло Чемберджі, Олександр Злотник, В’ячеслав Полянський…

       І ось сьогодні для дітей відбулося справжнє свято. На зустріч із читачами завітав заслужений працівник культури України, завідувач відділу естрадного мистецтва та сольного співу Бориспільського спеціалізованого мистецького навчального закладу (Дитяча музична школа), член Національної всеукраїнської спілки та Асоціації естрадних діячів України, композитор дитячих пісень Сергій Михайлович Сокур та його вихованці — учні Бориспільської дитячої музичної школи.

       Оце було свято! Сергій Михайлович презентував дві збірки пісень для дітей та юнацтва «На струнах веселки» та «Усе іде від роду». У бібліотеці, ніби також розквітла весна, коли зазвучали пісні «Весна», «Ромашкове поле», «Усмішка весни», «Весняна» та багато інших. Пісні виконали учні відділу естрадного мистецтва та сольного співу: Емілія Любецька, Анастасія Немеровська, Анна Воловода, Дар’я Сиротюк, Алла Шакула, Марія Павлович, Марія Лухтай.

       Після кожного виконання зал «зривався» оваціями. Особливої окраси святу надавав майстерний конферанс викладача музичної школи Майї Самойленко. На завершення концерту прозвучала пісня «Україно моя» у виконанні вокального ансамблю під її керівництвом. Усі глядачі отримали велику насолоду, безліч позитиву та зарядилися гарним настроєм. Послухати концерт можна за посиланням.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей