Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Казки, що навчають. Вистава дитячої студії лялькового гуртка «Бібабо»



          Якщо тобі подобається книга, ти рекламуєш її своїм друзям. А що з улюбленими книжками роблять гуртківці дитячої студії лялькового простору бібліотеки? Вони книгу… грають!

          Ляльковий простір «Бібабо», учасниками якого є найменші читачі бібліотеки, презентував дитячу лялькову виставу «Казки, що навчають». Стислу варіацію вистави можна було побачити наприкінці квітня. Гуртківці дитячої студії лялькового простору показували виставу для учасників науково-практичного семінару «Педагогічна зірка Василя Сухомлинського». Після показу вистави на конференції, до неї додалося кілька нових казок. А вже презентовані глядачам казки, обросли новими акцентами, мізансценами та персонажами.

          «Казки, що навчають» – це вистава, в основу якої лягли інсценівки казок видатного українського письменника та педагога Василя Сухомлинського. На глядачів чекав справжній калейдоскоп персонажів, які швидко змінювали один одного. Об’єднував казки в єдине ціле – Дідусь Джміль. За задумом, саме він знайшов у лісі книжку з повчальними казками, якими дідусь і ділиться з глядачем. Між окремими казковими блоками Дідусь Джміль спілкується з глядачами, обговорюючи те, що відбувається на сцені.

          Серед інсценованих казок були: «Соромно перед соловейком», «Ледача подушка», «Як Наталя у Лисиці хитринку купила», «Пихата жаба» та «Як Їжачиха приголубила своїх діток». Цією виставою актори дитячої студії лялькового гуртка «Бібабо» завершили сезон і попрощалися з глядачами до нового навчального року.

          Керівник лялькового простору «Бібабо» Юлія Валеріївна Цимбалюк (відділ соціокультурної діяльності, тел.: 443-25-27).




 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей