Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Візит Міністра культури до Національної бібліотеки України для дітей

          13 червня Національна бібліотека України для дітей зустрічала поважних гостей. Із робочим візитом до бібліотеки завітав Міністр культури України Євген Миколайович Нищук. Супроводжував його заступник Міністра Юрій Анатолійович Рибачук.

          Під час екскурсії бібліотекою Міністр ознайомився зі специфікою роботи дитячої бібліотеки та сучасними можливостями і послугами, які надає бібліотека для юних користувачів.

          Зустрівшись з колективом бібліотеки, Міністр культури привітав Аллу Іванівну Гордієнко з перемогою у конкурсі на посаду генерального директора Національної бібліотеки України для дітей, а заступник Міністра Юрій Рибачук зачитав наказ Міністерства культури України про призначення на посаду.

          Міністр відзначив, що сьогодні він побачив сучасну бібліотеку з інтерактивними можливостями та колектив, який вкладає в її розвиток творчість і натхнення, зазначивши, що підтримуватиме подальший розвиток як нашої бібліотеки, так і бібліотек для дітей в цілому. Сподіваємося, що цей візит залишив у гостей чудові враження про головну дитячу бібліотеку країни.

          Також читайте:

"Збереження і розвиток мережі дитячих бібліотек є важливим напрямком роботи Міністерства культури" - Євген Нищук

Міністр культури відвідав Національну бібліотеку для дітей

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей