Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду
Бібліотека. Твоя історія успіху. Свято відкриття нового сезону 2018-2019

          Традиційно з початком нового навчального року Національна бібліотека України для дітей відкриває новий бібліотечний сезон та підводить підсумки бібліотечного літа.

            31 серпня під час святкової програми «Бібліотека. Твоя історія успіху» будуть підведені підсумки фотоконкурсу «Я – книжковий герой», за умовами якого читачі мали сфотографуватися в образі улюбленого книжкового персонажа та прокоментувати фото. Читацькі роботи були опубліковані у фотоальбомі на сторінці бібліотеки у соціальних мережах, а кращі обиралися за рейтингом вподобань.

          Бібліотекарі презентують читачам «прем’єри» нового бібліотечного сезону – креативні новинки від відділів бібліотеки: «Фільм вихідного дня: Дивись українське» – мистецький проект із популяризації вітчизняного кінематографу; казкові читання з БібліоФеєю для читачів дошкільного та молодшого шкільного віку; літературний блеф-клуб «Чи вірите ви, що...»; «Манга-Манхва-Маньхуа» – культурно-освітній міжнародний проект спільно з Публічною бібліотекою ім. Георга Баріта (Румунія) та Національною бібліотекою для дітей ім. Йона Крянге (Молдова); «ТЕСТ-драйв» – тренінгова програма психологічної підтримки та розвитку читачів підліткового віку.

          Кульмінацією свята стане нагородження переможців головного читацького змагання «Книжкові ігри — 2018», в якому впродовж трьох літніх місяців взяло участь майже 200 читачів бібліотеки віком від 5 до 15 років. Буде визначено десятку кращих читачів та чемпіона літніх читань, які прочитали за літо найбільше книжок, рекламували бібліотеку, літні читання і приводили нових читачів, а також були активними учасниками подій бібліотечного літа, брали участь у конкурсах, у засіданні дитячого журі, під час якого обирали відкритим голосуванням найкращого дитячого письменника та художника-ілюстратора дитячих книг для подання їх від Національної секції IBBY на нагородження премією Ганса Крістіана Андерсена.

          Гостем свята стане співак Ігор Грохоцький, який є представником цілої когорти успішних «випускників» бібліотеки – колишніх її читачів.

          Завершиться свято спільним виконанням пісні «Небо за нас» (автор слів і музики – працівник бібліотеки Євген Грабовський).

          По завершенні святкової програми на читачів у відділах бібліотеки чекають презентації книжкових новинок, майстер-класи, ігротека для малюків, читання з БібліоФеєю та інше.

          На свято завітають почесні гості – друзі й партнери бібліотеки в реалізації проектів із підтримки читання, читачі-випускники, автори, видавці, члени Наглядової Ради бібліотеки.

          Місце проведення: актова зала бібліотеки.

          Свято розпочнеться об 11.00. Вхід вільний.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/3/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей