Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
День Добра

          У середу 5 грудня в Національній бібліотеці України для дітей відбудеться презентація міжнародного соціального проекту «Книга Добра». Усього в проекті взяло участь близько 300 тисяч дітей, які писали невеличкі оповідання про добро та створювали малюнки до цих оповідань.

          В книгу увійшло 50 кращих історій, які відібрала редакційна рада на чолі з письменницею Марією Матіос. За підтримки Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, Міністерства закордонних справ Естонії, Міністерства людських ресурсів Угорщини, Посольства Угорщини в Україні, Державного самоврядування українців Угорщини, Центру української культури у м. Таллінні (Естонія) та Благодійного Фонду «Чисті Серцем» проект «Книга Добра» разом із своїми юними авторами мандрує світом, розповідає про Україну і закликає до добрих починань.

          Щорічно 5 грудня в усьому світі відзначається Міжнародний день волонтерства. Тому пропонуємо нашим читачам долучитися до добрих справ та передати своїм одноліткам, які живуть недалеко від зони бойових дій в Донецькій області, вітання з новорічними святами, побажання, малюнки та невеличкі сувеніри, виготовлені власноруч. А ще наша бібліотека збирає дитячі книги українською мовою, щоб передати їх у школи та сиротинці Донецької області.

          На свято до бібліотеки завітають поважні гості – письменниця, народний депутат України Марія Матіос, народна артистка України, президент благодійного фонду «Чисті серцем» Катерина Бужинська, телерадіоведучий Сергій Фанфура та відомі волонтери, які підтримали Міжнародний соціальний проект «Книга Добра».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей