Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Вистава «Диво в ніч на Миколая» читацького об’єднання
«Вподобайка»

          «Диво в ніч на Миколая» у Національній бібліотеці України для дітей відбулося 19 грудня за участю вихованців читацького об’єднання дитячого театру-студії «Вподобайка». На сцені панувала атмосфера чудодійної ночі. Й хоча всі дороги замело снігами, довгоочікувана мить приходу Святого Миколая настала, а усі діти отримали свою винагороду.

          Окрім самого Миколая, зі сцени глядачів вітали його помічники янголята, юні актори та танцювальний колектив «EvroKids». А, на перший погляд, непереможна сила зла в образі маленького чортика, який хотів нашкодити дітям, не витримала навіть пориву морозного вітру та добрих вчинків головних героїв – хлопчика і дівчинки.

          Перші кроки нового складу вихованців дитячої театр-студії «Вподобайка» на театральній сцені були успішними. Оплески глядачів, підтримка батьків та нестримне бажання досягти результату дали неабиякий поштовх. Й надалі юні актори ще з більшим ентузіазмом виходитимуть на сцену, адже вони вже знають, що на них чекають насправді приємні переживання.

          Всі отримали благословення від Святого Миколая: і діти, і дорослі. Кожен пообіцяв бути слухняним та робити добрі справи, з нетерпінням очікуючи Миколая наступного року.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей