Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

          СВІТ МЕДІА – СВІТ ІНФОРМАЦІЇ

       У березні цього року в Національній бібліотеці України для дітей розпочалися заняття з медіаграмотності для початкової школи із циклу «Я у медіапросторі».

       14 березня пройшло перше заняття на тему «Світ медіа – світ інформації» для учнів однієї з київських шкіл в формі гри та діалогу, до якого були залучені всі присутні.

       Під час заняття діти вчилися у невимушеній формі розрізняти види інформації: із зав’язаними очима вгадували предмети на дотик; наввипередки назвали запахи; перераховували побачене на вулиці, в школі, позмагалися у визначенні смакових відчуттів. Вчилися розподіляти інформацію на спеціальну, загальну та особисту.

       Дітям розповіли про історію розвитку медіа, про число, яке є найбільшим, про Googlе, який означає число, що містить одиницю та сто нулів. І обов’язково… Познайомили з розміщеною на сайті Бібліотеки «Віртуальною довідкою» – одним із допоміжних джерел інформації.

Презентація тут
 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей