Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

          Де здобути професію?

       Кожен випускник дев’ятого класу розмірковує над своїм майбутнім, вирішує, продовжити навчання в школі чи вступити до навчального закладу, де можна здобути відповідну освіту та обрану професію. Щоб допомогти учням зорієнтуватися у виборі майбутньої професії і навчального закладу, 20 березня у читальному залі для дітей середнього і старшого віку у рамках програми «Кроки до професії» за підтримки служби зайнятості Шевченківського району було проведено презентацію двох навчальних закладів – вищого професійного училища №33 та Державного навчального закладу «Центр професійної освіти інформаційних технологій і дизайну м. Києва».

       Присутні на заході дев’ятикласники гімназії №172 «Нивки» уважно слухали представників цих навчальних закладів – Федан Валентину Миколаївну, Григоренко Юлію Сергіївну, Крівенцеву Ольгу Василівну. Гості цікаво розповіли про умови навчання і вступу до вищезазначених закладів професійної освіти та професії, які можна в них здобути. Учні останніх курсів провели для школярів цікаві майстер-класи, під час яких продемонстрували навички, потрібні для роботи кухарем, офіціантом, кондитером, перукарем та ін.

        А працівник служби зайнятості Шпікова Ганна Дмитрівна запропонувала усім бажаючим пройти тестування «Виявіть свої нахили до професії». Захід пройшов у спокійній, дружній та творчій атмосфері.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей