Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Як джазова співачка Христина Лугова підкорила читачів

       12 квітня у бібліотеці на «Музичній платформі: слухай своє» із сольною програмою виступила молода українська джазова співачка Христина Лугова.

       Христина співала наживо під акомпанемент фортепіано. Акомпанувала їй музикант Анна Березняк. Співачка виконувала пісні, наповнені глибокими філософськими смислами та власним життєвим досвідом. У спілкуванні з читачами щиро ділилася історією свого творчого життя, секретами успіху та порадами щодо подолання складнощів, яких у житті артиста вистачає. Головна теза діалогів із читачами: «Якщо ти точно знаєш, чого прагнеш, – ніщо не завадить тобі йти до мети і досягти її».

       Під час концерту кожна пісня звучить унікально та особливо – така специфіка джазової музики – в імпровізаціях. Таке оригінальне виконання творів надає музиці Христини Лугової особливого колориту. Виступає співачка зазвичай зі своїм джаз-бендом у клубах Києва, але одного разу Христину Лугову запросили виконати свою пісню у палаці «Україна» на творчому вечорі Оксани Білозір. Про цей незабутній досвід Христина також розповідала юним глядачам.

       Співачка поділилася з підлітками нещодавнім досягненням – її новоспечений кліп на пісню «Знак» переглянули на YouTube вже сто тисяч разів. У найближчих планах артистки – дописати музичний альбом та вирушити у гастрольний тур країною із авторською джазовою програмою, яку вона частково представила на сцені Національної бібліотеки України для дітей. Тож нашим читачам пощастило послухати абсолютно нові пісні співачки. Під час виступу Христини Лугової в залі панувала атмосфера тихої радості від прекрасної музики та від спілкування з відкритою й щирою артисткою.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей